TIKS langai, durys ir teikiamos paslaugos

Pro langus žmogus žvelgia į pasaulį, todėl labai svarbu, kad jie būtų kokybiški, taip pat tvirti, nepraleidžiantys šalčio, puikiai sulaikantys šilumą ir neleidžiantys kauptis drėgmei. Renkantis langus, svarbu kreiptis į gerus specialistus. TIKS plastikinės durys ir langai be abejonės nustebins savo aukša kokybe ir puikiomis, ilgaamžiškumą garantuojančiomis savybėmis.

TIKS plastikiniai langai bei durys

Bendrovė TIKS savo veiklą vykdo jau daugiau nei dvidešimt metų. Per tuos metus, įmonės asortimentas ne tik išaugo, bet ir stipriai ištobulėjo. Bendrovės produkcija – plastikinės durys, lauko durys, plastikiniai langai, TIKS vidaus durys, TIKS balkono durys, stumdomos durys. Įmonė taip pat teikia balkono įstiklinimo paslaugas, teikia konsultacijas ryšio priemonėmis, bei atvykus pas klientą, taip pat atlieka gaminių techninių projektų paruošimus, langų ir durų matavimus, senų gaminių išmontavimus, taiko garantinį remontą, siūlo ekonomišką ir naudingą senų langų bei durų panaudojimo sprendimą. TIKS specialistai jus aptarnaus ir pogarantiniu laikotarpiu bei visada pasiūlys tinkamą sprendimą. Internetinėje įmonės svetainėje tikslangai.lt galite ne tik išsamiau susipažinti su siūloma produkcija ir paslaugomis, bet ir paskaityti atsiliepimų, pasikonsultuoti, sužinoti aktualios informacijos. Bendrovės atstovai čia palieka puikių patarimų, skelbia aktualias naujienas bei akcijas. Kiek plačiau pakalbėkime apie bendrovės pristatomą produkciją. TIKS plastikiniai langai buvo vieni pirmųjų tokių langų Lietuvoje. Bendrovė siūlo daugiau kaip dešimt langų tipų. Visi jei orientuoti į ilgaamžiškumą ir šiltą, šviesų bei saugų interjerą. Tikiems langams pagaminti pasitelkiamos aukščiausios technologijos, inovatyvūs įrenginiai. CE kokybės ženklu paženklinti langai užtikrins šilumą jūsų būstui, darbo patalpoms, biurui ar ofisui. Gaminant tokius langus vertinama daugybė aspektų, tokių kaip šviesos pralaidumo koeficientas, nustatantis, kiek procentaliai saulės šviesos praleidžia stiklas, taip pat sandarumas ir net rėmo dizainas, šilumos taupymas, didelis sandarumas vėjui bei įvairiems krituliams, triukšmo izoliacija, apsauga nuo stiklo rasojimo ir kitos savybės. Jeigu prieš dvidešimtmetį plastikiniai langai buvo siūlomi šik balti, tai šiandien siūlomi TIKS langai gali būti įvairiausių spalvų. Internetinėje svetainėje tikslangai.lt pateikiama didžiulė parduodamų langų spalvų paletė. STANDART spalvų paletę sudaro riešutmedžio, tamsaus ąžuolo, raudonmedžio, auksinio ąžuolo, antracito, nebraskos, Vermont, Meranti, Tiama, Berke rose. SPECIAL spalvų paletę sudaro kiek sodresnės – Creme, Vintage Oak, Oregon, Grau ir kitos spalvos. TIKS plastikinės durys taip pat siūlomos didelės įvairovės. Visų pirma, viena pagrindinių plastikinių durų savybių – ilgaamžiškumas ir lengva priežiūra. Jeigu anksčiau plastikinės durys ir langai būdavo siūlomi tik vieno atspalvio ir dizaino, šiandien galima įsigyti ypač subtilių gaminių. Jos gaminamos tiek individualiems namams, tiek butams, tiek ofisams, tiek gamybinėms patalpoms. Galimi stumdomi variantai. Tokios durys dažnai pasirenkamos medicinos įstaigoms dėl savo puikių garso ir šilumos izoliacinių savybių. Taip pat didelis privalumas yra estetiška išvaizda, savotiškas sterilumo įspūdis, dėl kurio tokios durys dažnai naudojamos vaistinėse, parduotuvėse ir kitose vietose.

Geriausi atsiliepimai apie TIKS

Skaityti toliau

Mikroautobusų nuoma

Transporto priemonių nuoma pasirenka vis daugiau žmonių. Šiandieną galite rasti ne vieną nuomotoją, kuris gali jums pasiūlyti techniškai tvarkingus lengvuosius automobilius ar mikroautobusus. Tai geras sprendimas kelionėms, kurios trunka ilgesnį laiką. Daugelis nuomojasi mikroautobusus įvairioms šventėms. Siūlomi mikroautobusai nuomai su talpiomis bagažinėmis. Galėsite su savimi pasiimti bagažą, daiktus, kurių jums prireiks. Transporto priemonės siūlomos patogios, kad keleiviai nepavargtų kelionėje. Svarbu yra tai, kad automobiliai, mikroautobusai saugūs, žinoma, jei tinkamai pasirinksite. Nerekomenduojama nuomai pasirinkti įtartinai pigias transporto priemones, kadangi jos gali turėti trūkumų. Salone gali būti netvarka ir nešvaru, tokiu mikroautobusu ar lengvuoju automobiliu nebus malonu važiuoti nei vienam. Visada pasidomėkite, ar nuomai pasirinkta transporto priemonė yra techniškai tvarkinga. Tai labai svarbu ne tik tada, kada leidžiatės į ilgesnes keliones.

Pasiūlymų šiandieną galite rasti ne vieną, svarbiausia yra pasirinkti patikimus ir sąžiningus nuomotojus. Internetinės paieškos laukelyje suveskite dažniausiai naudojamus raktinius žodžius (nuomoja mikroautobusus, mikroautobusų nuoma, transporto priemonių nuoma), rasite tikrai daug pasiūlymų. Populiari UAB CaRent, daugelis naudojasi šios įmonės teikiamomis paslaugomis ir lieka patenkinti. Prireikus kreipiasi dar kartą ir rekomenduoja kitiems. Įmonė siūlo palankias nuomos sąlygas, patrauklias kainas, o tai yra svarbu kiekvienam. Transporto priemonės techniškai tvarkingos, saugios. Užsukite į carent.lt ir pasirinkite pageidaujamą mikroautobusą ar lengvąjį automobilį. UAB CaRent siūlo kokybiškas paslaugas, čia galite rasti transporto priemonių ne tik nepriekaištingos išvaizdos, bet ir patogių, kuriomis važiuodami galėsite mėgautis ir tolima kelione.

Skaityti toliau

Riedučiai

Batai su ratais daugelio mėgstami. Važinėjimasis riedučiais tai ne tik puiki pramoga, bet ir sportas. Svarbu nestovėti vietoje, o judėti, nepakanka vien apsiauti. Važinėjantis ne ik treniruojami raumenys, bet ir teigiamai veikiamos emocijos. Įprastai gerėja nuotaika, sportas gryname ore kiekvienam naudingas. Riedučiai puikiai tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems. Galite numesti svorį, jei važinėsite reguliariai ir po kelis kilometrus. Galite sudeginti nemažai kalorijų, nuvažiavus šešiolika kilometrų atsikratysite šešių šimtų kalorijų. Tai prilygsta aerobikos treniruotei, dirba raumenys, kraujagyslių (širdies) sistema. Pasivažinėjimas riedučiais gali būti naudingas daugeliui. Krūvis tenka keliams, tačiau jis yra mažesnis, nei bėgiojant. Turintys stuburo problemų turėtų pasirinkti šią sporto šaką. Rieduciai puikiai tinka turintiems nemažą antsvorį. Pasirinkite pasivažinėjimą batais ant ratų, jei skundžiatės sąnariais.

Kaip pasirinkti tinkamiausius riedučius

Pradžia ne visada būna lengva, reikia priprasti prie batų ant ratukų. Retas pirmą kartą atsistojęs laisvai važiuoja ir viskas pavyksta iš karto, jums gali prireikti šiek tiek laiko. Pirmiausia rekomenduojama išsinuomoti riedučius. Galite pabandyti kelias rūšis, taip bus paprasčiau nuspręsti, kurie jums tinkamiausi. Šiandieną galima rasti įvairių riedučių, pardavėjai gali pasiūlyti įvairių modelių, gamintojų batų su ratukais. Svarbu pasirinkti tinkamą dydį, kadangi priešingu atveju gali būti nepatogu. Per dideli ar per maži batai gali trukdyti nevaržomai judėti, važiuodami jausitės nepatogiai. Riedučiai turėtų prisitaikyti prie kojos, turite jausti stabilumą. Pirkdami batus ant ratų pasimatuokite juos, jei yra galimybė. Elektroninėse parduotuvėse pirkdami, žinoma, negalėsite apsiauti, tačiau jei žinote savo dydį ir modelį, galite pirkti, nieko baisaus, kad nepavyks prieš tai pasimatuoti. Jei įsigijote netinkamus riedučius, juos galite pakeisti. Renkantis reikėtų atkreipti dėmesį į aprašymus, kurie pateikiami prie kiekvienų siūlomų batų ant ratų.

Skaityti toliau