Auto nuomos sąlygos

Jei jums prireikė automobilio, tačiau neturite iš ko jo pasiskolinti, bene geriausias sprendimas yra autonuoma. Pasinaudoję šia paslauga jūs galėsite išsirinkti sau tinkamiausią automobilį tam tikram laikotarpiui – parai, savaitei, ar net keliems mėnesiams. Šiuo metu rinkoje yra ne viena ir ne dvi automobilių nuomos paslaugas siūlančios įmonės, todėl pasirinkimas iš tiesų platus. Kaip bebūtų, visų įmonių siūlomos nuomos sąlygos šiek tiek skiriasi, todėl rekomenduojame atidžiai atsižvelgti į visus nuomos sutarties punktus prieš priimant sprendimą nuomotis automobilį.

Akivaizdu, jog norint naudotis autonuoma, turite būti sulaukęs pilnametystės ir turėti galiojantį vairuotojo pažymėjimą. Galbūt nustebsite, tačiau net ir būdami pilnamečiais ir turėdami vairuotojo pažymėjimą, automobilį išsinuomoti galėsite toli gražu ne visose auto nuomos įmonėse. Daugumoje iš jų minimalus nuomininko amžius turi būti 21 ar net 23 metai, o vairavimo stažas ne mažesnis nei 1 metai. Taip yra ne todėl, jog bendrovės nepasitiki Lietuvos jaunimu ir bijo jam patikėti savo automobilius. Paprasčiausiai, automobilių draudimo kainos ženkliai padidėja, jei yra suteikiama galimybė vairuoti automobilį ką tik pilnametystės sulaukusiems ir teises išsilaikiusiems asmenims.

Didesnė automobilio vertė – didesnis užstatas

Skaityti toliau

Puodeliai

Mėgaukitės kvapnia kava ar arbata iš puodelio, kuris jums patinka. Šiandieną galima rasti įvairių, galite rinktis paprastus standartinius, išskirtinius ir stilingus, prabangius. Visada maloniau gerti iš indo, kuris jums mielas. Puodelius galite rasti įvairiose pardavimo vietose, kiekvienas gali pasirinkti, kuris patinka labiausiai. Vieni renkasi porcelianinius, kitiems mielesni keramikiniai, populiarūs stikliniai, šaldyto stiklo. Rečiau pasirenkami metaliniai puodeliai, nors jų galima rasti išskirtinių ir stilingų. Ant puodelių galima dėti įvarius užrašus, nuotraukas, paveikslėlius. Įmonės dažnai deda savo logotipus ir dovanoja partneriams ir klientams. Galima rasti puodelius su paveikslėliais, ornamentais ir tokius nusipirkti. Stilingus porcelianinius puodelius jums gali pasiūlyti vinmodeco.eu. Čia galite patogiai įsigyti pasirinktus puodelius internetu. Pasirinkimas platus, galite rinktis įvairaus dydžio, dizaino su lėkštutėmis arba be jų. Internetinėje svetainėje vinmodeco.eu galite matyti ne tik nuotraukas, bet ir kainas. Pateikiama visa reikiama informacija, rasite puodelių talpą, išmatavimus.

Skaityti toliau